SALAM

Semua Tentang Kehidupanku

Anda Bukan Sama Bahasa Dengan Saya Klik Sini

English French German Spain Italian Dutch

Russian Brazil Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Translate Widget by Google

Klik Lar Kat Iklan Nie.Just Klik Jer

Jumaat, 21 Mei 2010

Biodata Aq

Hari nie aq nk cite pasal aq punye diri lar...nama aq mase mak aq isi dalm surat beranak adalah Halim Bin Othman...sedap kan nama nie ( perasan )....mase aq lahir berat aq adalah 3.64 kg ( ada sesiapa yg ag berat dari ag??)...terlebih makn kat dalm perut kot...biasa lar order jer mase duk dalm perut,lau lapar jer tendang perut mak aq....nakal betul mase kecik kan...tgk ar gmbar aq mase kecik kt bawah tu tembam kan( tp tu bukan aq pun hehehehe )...kuat makan...aq lahir pada 13 MEI 1990...tahun kuda..sbb tu lari laju mcm lipas kudung setiap kali lau mak aq n pukul...lahinya aq kat atas dunia nie kat Hospital TengkuAmpun Afzan kat Kuantan...lau sape xtau Kuantan maknanya dia bukan org Malaysia...kan kan kan....
 
yg gmbar kat bawah nie pun bukan ade kena mengena dgn aq gak..hehehehe....dorg suke posing jd aq tagkap ar gmbar dorg...nk tagkp dorg silap2 aq yg kena pelangkung dgn mak bapak dorg ats sbb aq nk culik dorg( tp memang comey kan dorg,kecik2 dah jd model )


har yg nie baru ar aq yg dah beumur 20 tahun dah ....besa dah aq nie upenya tp duk bawah ketiak mak ag....best bau masam ketiak mak..hehehhee , maaf mak..tp I Love You so much...muaaaaaaaaaaah...muaaaaaaaaaaaahh.....
jgn jeles tau kite cium mak kite...dulu aq xrabun tp korg tgk ar sekarang dah rabun dah sbb byk sgt bace buku( buku komik bukan buku ilmiah pun..hehehe )

ade org kata kite nie muke macam Adiputra pelakon Akukah Tanggang tu( tp aq xmcm tu k )aq nie bek,hehehehe ( perasan )...
tp betul ker ade gaya dia...sampai akak pembantu makmal kat sek aq pun cakp aq ade gaya mcm dia ( maknanya hensem gak ar aq nie ek )




   

2 ulasan:

tricksrex on 22 Mei 2010 4:02 PG berkata...

ahaha..
nak kena tenung 2 3 kali pastu ltak pic adiputra sblah baru leh nk compare same ke x keke

Arjuna Timur on 23 Mei 2010 6:11 PG berkata...

hahahahaha
nt kawe letak pic dia nk komen ag k

Catat Ulasan

 

About Me

Pembace Tegar

My Blog List

Klik-Klik

Term of Use